Skip to main content

Farger og design

Aluminium

Sink

Kobber

SJEKK PRIS

Ingen skjøter og ingen lekkasjer

Lekkasjer er et problem. For huseieren. For håndverkeren. I Norge har vi historisk sett skjøtet takrenner. Dette fører til mer vedlikehold for boligeieren og ofte unødvendige lekkasjer. For håndverkeren fører det til reklamasjoner.

Estetisk design

Et pent tak og en pen fasade gjør mye. Skjøtefrie takrenner har rene linjer og et vakkert utseende. Et smart innvendige kroksystem sørger for en sterk og estetisk løsning.

Miljøvennlig og resirkulert

Ikke svinn og ikke avkapp

Hvert år havner 700 000 meter med takrenner i avfallscontainere som følge av avkapp. Transport- og lagringsskader sørger for ytterligere svinn ved bruk av takrenner med skjøt.

Skjøtefrie takrenner produseres på byggeplassen med millimeterpresisjon. Da slipper man avkapp og transport og langringsskader. Resultatet er 0% svinn.

Resirkulerte metaller

Alle våre takrenner i aluminium er resirkulert. Dette kommer fra gamle brusbokser og annet skrot. Aluminium er et fantastisk metall som blir sterkere og sterkere for hver gang det blir resirkulert. Derfor kan vi med trygghet si at vi både tenker på miljø og kvalitet.

Smart løvstoppersystem

Løv i takrenner og nedløp er et problem. Tette takrenner og tette nedløp. Sånt blir det frusterasjon av, og i verste fall skader på din bolig.

Vi har et smart løvstoppersystem som hindrer dette. Det reduserer behovet for vedlikehold og fjerning av løv fra dine takrenner.

Brosjyre & DWG

Last ned systembeskrivelse (pdf)

Last ned DWG-filer (zip)