På tide med nytt tak?

Vi benytter alltid Kaizer skjøtefrie takrenner

i våre prosjekter.

Bestill gratis befaring

Ring 99 88 77 66 eller fyll ut skjema

– så tar vi kontakt med deg!

  Ditt navn (obligatorisk)

  E-post (obligatorisk)

  Emne

  Melding

  Hvorfor Kaizer skjøtefrie takrenner?

  1. Ingen skjøter

  Ingen skjøter betyr ingen lekkasjer. Kaizer skjøtefrie takrenner produseres og monteres uten skjøter slik at man slipper å bekymre seg for lekkasjer. Ingen skjøter betyr derfor mindre vedlikehold.

  2. Estetisk design

  En vakker takrenne gir en penere fasade. Den markerer overgangen mellom taket og resten av boligen. Innvendige kroker sørger for et estetisk utseende og rene linjer. Et stort utvalg av farger og metaller gir deg valgmuligheter.

  3. Rask montering

  Kaizer skjøtefrie takrenner produseres på byggeplassen og blir derfor skreddersydd boligen med millimeterpresisjon. Effektiv og rask montering gir håndverkeren en stor besparelse av tid.

  4. Effektiv beskyttelse

  Kaizer skjøtefrie takrenner er utviklet for å beskytte boligen mot det tøffe norske klimaet med snø, is, vann og store temperatursvingninger. Takrennens unike form gir en sterk konstruksjon og sørger for 40% mer vannkapasitet.

  Farger & Metaller

  skjøtefrie takrenner

  Aluminium

  Aluminium er et meget anvendelig og sterkt materialet, og blir i stadig større grad benyttet til både takrenner og fasadeplater. Metallets gode egenskaper sørger for at man unngår rust og gir en takrenne med lang levetid.

  Kobber

  Kobber er et utmerket metall som kan brukes til å produsere skjøtefrie takrenner. En takrenne av kobber er sterk, tidløs, elegant og gir ditt hus særpreg. Velger du å smykke ditt hus med kobber finnes annet tilbehør som lenkenedløp, spirer, ornamenter og så videre – mulighetene er uendelige!

  skjøtefrie takrenner
  skjøtefrie takrenner

  Sink

  Sink er et naturprodukt som tåler å eldes. Med tiden får den en flott patina som bevares år etter år. En takrenne av sink er tidløs, og kan anbefales på de fleste hus og bygninger.

  Fargeutvalg

  Våre 8 elegante farger er valgt ut ifra de mest populære fargene hos våre kunder. Fargene passer godt inn på de fleste hus, enten du vil ha synlige takrenner eller mer anomyme som glir inn i veggfargen.

  skjøtefrie takrenner